Gamla istappar

Mina önskningar om snö gick ju i uppfyllelse, skönt med lite vit snö som sprider sig över landet och förhoppningsvis gör det lite ljusare. Blask är däremot inte så kul. Hur som helst så är det ändå mörkt denna november månad och nattuggla som man är så försov jag mig rejält i morse. Vaknade kl 08 av sopbilen som väsnades utanför, för att sedan konstatera att hela familjen försovit sig.

Det verkar som att många börjat julpynta redan. Jag börjar i helgen, tänk att det är 1:a advent snart! Däremot så hänger våra istappar (ljusslingan alltså) ute under taket, den har hängt där hela året. Bara att sätta i jacket. Några andra istappar som också är ett år gamla är fotot nedan. Snö och blå himmel, inte helt fel. Lägger in ett foto i svartvitt också, bara för att november allt som oftast är så grått.