Grey days in the garden

Har ni sett mina japanska gräs i trädgården?…maoahah ha ho! Aldrig, eller hur. Fina hur som helst, nästan så man glömmer bort det gråa för en stund. Just nu har jag en stund för mig själv framför datorn och väntar in en tvätt som jag ska hänga. Brasan värmer och nöjda barn har snart somnat. I detta gråa trista väder så har vi lyxat till det lite eftersom vi flyttade fram lite grejs när William fyllde år, så blev det lite god mat ute på restaurang och biljardspel denna helg istället. Som sagt så har det även shoppats i helgen. Nödvändiga inköp nu när kylan snart slår till. För den kommer ju till slut,..kylan. Det skulle faktiskt vara lite nice med snö snart, så det blir lite ljusare.

 

Japanskt gräs

2 thoughts on “Grey days in the garden

 1. Hej!

  Jag kommer från ett företag som heter Actionstudios, och vi har gjort en julkalender oberoende av SVT. http://www.24dagar.se är vår adress.

  Vi såg att du har barn i precis rätt ålder, och vår kalender kan förhoppningsvis roa både vuxna och barn, så att hela familjen kan titta :)

  (Barn under sju år bör nog ha en vuxen med sig i vilket fall som helst, för ibland kan det nog bli lite läskigt för de minsta. Jag minns själv när jag var fem år och var livrädd för SVTs ’Jul i Kapernaum’.)

  Så förhoppningsvis tycker du att 24 Dagar verkar intressant och vill visa den för dina barn, och kanske till och med sprida den vidare till dina läsare! :)

  Ha det fint! :)

 2. Dina önskningar ang vädret går förmodligen i uppfyllelse vilken dag som helst nu. :-)

  Jag brukar aldrig ta fram något advents-krafs i förväg, men nu står det iallafall en sjuarmad ljusstake och lyser i ett av vardagsrumsfönsterna. Höjde både stämningen och humöret, måste jag säga. November är verkligen inte min månad… <:-)

Comments are closed.