Idag för fyra år sedan

Idag för fyra år sedan stod vi nygifta i kapellet på Arlanda med familj och vänner. En stor minnesdag! Samma dag åkte vi till Thailand och var där i två veckor. Åh, så otroligt kul och härligt det var. Vill gärna åka dit igen och se mer av Thailand. Riktigt roligt att gå igenom alla foton också, så jag kommer nog att visa fler. Men nu är klockan jättemycket, fastnade liksom här en stund och drömde mig tillbaka. På fotot uppe till vänster ser ni tre små huvuden i vattnet, där är min familj!

Ikväll tänkte vi skåla med ett varsitt glas vin,..men vi bestämde att spara den till helgen. Istället tog vi en kaffe och choklad. Men nu,..offline…

 

7 november 2008

2 thoughts on “Idag för fyra år sedan

  1. Ett stort GRATTIS från mej också, om än ett par dagar i efterskott. :-)

    Härligt med folk som väljer att gifta sej i november!! Och ett fint sätt att skaffa sej en ”ljuspunkts-dag” att se fram emot och återkommande kunna fira under årets (enligt många, och mej med…) värsta månad. :-)

    Här piggade vi upp oss med att ta fredagsmyset redan igårkväll (lite godis och varsitt glas vin framför tv:n…) för ikväll ska vi nämligen på en ännu bättre fest: Är bjudna på gåsmiddag hos ett par vänner klockan 18.00! MUMS!!!

    Trevlig helg på dej!!! :-)

Comments are closed.