En varm tillbakablick

Hittade lite foton från kameran Canon EOD 1100d som jag provade på en kort tid. Så jag tar er tillbaka till sommaren för en stund. Och som jag längtar till värmen,..en resa skulle inte vara så dumt nästa år. Ikväll var det utvecklingssamtal för dottern. Ett samtal som hon själv skulle få hålla i och hon gjorde det riktigt bra måste jag säga. Visade hur hon jobbar, vad hon jobbat med, samt berättade vilka mål hon själv tycker sig behöva.

Det känns skönt att det i det stora hela går riktigt bra och att hon får hjälp med det hon tycker är svårt, samt att det märks att hon tar sig ur tidigare svårigheter och siktar framåt. Dock går hon lite för fort fram ibland enligt fröken, så vi ska hjälpa henne att stanna upp och verkligen fundera över vad hon just läst, räknat eller vad det nu kan vara.

Jo, som sagt…en liten tillbakablick till sommaren med blomsters på dessa foton. Och imorgon!…firar vi fyra år som gifta i nöd och lust.

 

Fotat med Canon EOS 1100d

One thought on “En varm tillbakablick

  1. Mmmm, härliga foton – precis vad man vill vila ögonen på istället för ”mulet” utanför fönsterna. :-) Dock var det fint väder här i förmiddags, så jag ska inte klaga så jättemycket. Var ute på en ny powerwalking med dottern då, och sista kilometern kom solen fram riktigt ordentligt och sken på oss rakt framifrån. Den värmde verkligen rejält fortfarande, fast att det är så pass sent på hösten. GÖTT! (Fast det värmde bra inifrån också, ska jag villigt erkänna! Hon kör med mej, dottern! Men trevligt nog hänger jag med rätt bra i hennes tempo).

    Det finns anlag för hjärt-/kärlsjukdomar och högt blodtryck i släkten, så jag har känt ganska länge att jag verkligen borde ta tag i det här med motionerandet, och se till att det blir lite mer än bara ett stillsamt traskande genom skog och mark med fotostopp var femte meter… <:-) Dottern har inte hållt på med powerwalking tidigare, utan bara fotboll och gym, så när hon nu satte igång med detta så var det ju världens chans för mej att "bara hänga på". Förhoppningsvis kommer jag igång bra med hennes hjälp, och kan köra vidare själv sen när hon återgår till den vanliga fotbollsträningen igen om två månader eller nåt sånt.

Comments are closed.