En klänning

Vad nu? En klänning i majamyras blogg. Jag är ju som en del kanske redan vet inte så van vid klänningar. Är mer bekväm i byxor eller ibland kjol. Men ibland så, vid något speciellt tillfälle så ja…då skulle jag kunna tänka mig något fladdrigt lent runt kroppen som den här söta klänningen.

Jag tycker den är riktigt söt faktiskt, sen om den är söt på mig det är ju en bra fråga. Jag gillar hur den är veckad framtill, puffärmarn som också är väldigt veckade och det söta skärpet runt.

Använder ni klänning eller känner ni er mer bekväma i byxor?

 

4 thoughts on “En klänning

  1. Jag är mer en byxmänniska. Kjol har jag aldrig på mig då jag tycker jag ser ut som en tant i det.
    Klänning kan jag däremot gärna ha vid festligare tillfällen och då trivs jag väldigt bra i det.

    Kram, kram

Comments are closed.