Kapelludden genom min lins

Gokväll! Sen kväll mina vänner men jag har redigerat foton från Öland. Tänkte visa er vår tripp till Kapelludden där vi möttes av vackra vyer och riktiga fågelskådare som stod längs stranden med sina värstingkameror. Jag smög omkring med min lilla Canon och är nöjd med mina foton i alla fall. En fågelfotograf och lite fåglar i bakgrunden fick jag med, inte lönt att prova på det avstånd vi var skulle bara ha känts fånigt om jag smög upp med min lilla kamera mitt ibland dessa monster.

Men S:ta Britas kapell och lite fiskestugor zommade jag in på denna gamla hamn- och handelsplats. Svåger och svägerska fastnade på bild också. Det är väldigt fint där och ljuset!…ljuset.

Fotat med Canon EOS 650d, EF 85 mm F/1.8

4 thoughts on “Kapelludden genom min lins

  1. Åh, till Öland skulle jag och maken tagit oss nångång i sommar – men än har det inte blivit av. Har inte varit där på massor av år. Men kanske kan det bli av någon helg framöver – bara det fina vädret vill hänga med!? :-)

Comments are closed.