Hemklickat från H&M

Skynda fynda! De ursöta gästhanddukarna med hundar och stämplar på. LOVE! Precis min stil som jag gillar. Wohooo?! Vem är designern??…skulle kunna ha varit jag ju. Jag har gjort så där med mina foton under lång tid. Kommit av mig lite där eftersom jag slarvat bort alla fina penslar/brushes ur datorn.

Fick även bli ett nytt duschdraperi som behöver bytas ut. Ett par tröjor till dottern klickade jag hem också då jag misstänker att fotografering är i antågande, en av dessa vet jag att hon vill ha, den andra är en vild chansning. Sonen har redan fotat sig!

 

www.hm.se

			

2 thoughts on “Hemklickat från H&M

  1. Jag vet precis vem jag skulle vilja förära dylika handdukar, fast med motiv av en gris på! Min son!!! ;-) Han kommer in från verkstaden, sköljer av nävarna lite som plikskyldigast – och torka sen av både vattnet och gammal motorolja på handdukarna… Gaaah!!! Gulligt duschdraperi också!! :-)

  2. Åh, där är ju min kommentar! :-D Vad skönt att den (och några till) inte bara hade försvunnit rakt ut i cybern! :-)

Comments are closed.