En fröjd för ögat

I lördags åkte vi runt lite här och där på Öland. Som ni redan vet var vi till Talludden och njöt av miljön. Men vi var även till Gårdby Café och lanthandel i Färjestaden. Det var ett mysigt litet ställe men vi tog ingen fika för vi hade precis ätit frukost. Däremot gick vi in i en butik som har allt detta fina! Det var så mycket fina grejer så jag visste inte vart jag skulle titta någonstans. Och hon som jobbar där målar fantastiskt fina tavlor som säljs på cafét. I butiken fanns ju såklart massa prylar som mina ögon gillar, men med mig hem fick jag ett par porslinsknoppar av IB Laursen. Har tre andra hemma och tanken är att de ska få pryda någon byrå till vår hall, eller våra garderobsdörrar. Har inte bestämt mig än.

 

Gårdby café och lanthandel
Porslinsknoppar IB Laursen

			

One thought on “En fröjd för ögat

Comments are closed.