Vi campar dag 1(3)

Som sagts tidigare, campa är inte riktigt min grej. Men jag hakade på mest för barnas skull för de tycker att det är kul. Det är väldigt omständigt och vi är inga rutinerade campare. Men man får många glada skratt! Första dagen i Skara såg vi till att tältet kom upp först. Ett 6-mannatält med ett varsitt rum och ett litet utrymme i mitten där vi kunde ha ett litet bord. Efteråt gick vi in på Skaras tivoli. Vi åkte Tranan, Newton och Gruvbanan där. Tranan var helskön att åka, men kort tycker jag. Newton är ju livsfarlig och man blir ju alltid dyngsur, men det är ju det som är kul. Jag tycker dock att det där stupet rakt ner är hemskt! Tänk att vi utsatte barnen för den där när de var mindre till och med!

Sen gick vi runt där ett tag, köpte slush och gick tillbaka till campingen. Det var inte mycket folk där, rätt skönt eftersom det var min första gång sedan jag var typ 14 år och campade på Gotland under 9-ans klassresa. Minns att jag inte gillade det där med tältandet, spöregn på natten och fästing på örat. Nu slapp jag det i alla fall.

Efter den varma, dock hårda, natten eftersom vi sov på enbart liggunderlag (jag hade dubbla) så vaknade vi i takt med fågelsången. Packade ihop och gick in på Skaras vattenpark. Mer om det senare…

 


Vi bor i ett 6-mannatält

Happy kid
Lisa aka majamyra
 

Vad är det som är så spännande!?
 

Jo,..tranan!

...