Vi campar dag 2(3)

Campingdag två packade vi ihop allt i bilen igen och tillbringade resten av dagen inne på Skaras vattenpark. Vi hade tur med vädret för just de timmarna vi badade, alla utom jag, så var solen framme. Jag solade och blev lite crazy med kameran där ett tag. Åkte endast Racing Hill med Emma. Mannen åkte desto mer, även Fritt fall…hu! Jag hade gärna provat lite mer men fånigt nog så var jag rädd att blöta ner håret för mycket då jag var precis varit hos frissan och blekt utväxten. Vill ju inte bli grön!

Efter lunch som bestod av en god taco buffé åkte vi Tranan och Gruvbanan igen. Fyllde på slushen och Emma hoppades få vinna en angry bird men det blev ingen vinst. De där slushen är ju för läckra, säkerligen fulla med massa färgämnen med bokstaven E! Mannen tog en rolig bild när jag försöker suga i mig lite av blåbärssmaken, tur att fokus var på William där.

Sedan styrde vi Volvon mot Ullared. Behöver jag säga att barna sov som stockar på vägen dit?…oh yes en bild säger mer än tusen ord. Stay tuned!

 

 

Bad i vattenpark


Piratön


Vatten från alla håll


Angry birds lotteri


Jag bara måste få smaka den blå färgen


SLUSH


En lång dag gör liten trött
...

Alla foton tagna med Canon EOS 650d, EF 85 mm f/1.8 USM.

One thought on “Vi campar dag 2(3)

  1. Får nog smita bort från din blogg nu – blir ju så sjukt sugen på ett 85 mm f/1,8!!! 8-) VILL HA – VILL HA – VILL HA!!! :-D

Comments are closed.