Hemma i poolen

Igår kväll innan ovädret dök upp med blixt och dunder så badade Emma i poolen. Det är 21 grader i vattnet nu och barnen badar lite då och då, även om det regnar men helst inte när det är oväder precis ovanför. Det var en riktig smäll igår kväll så jag flög upp i soffan och bad barnen stänga av sina datorer. Sedan myste vi ute på altanen. Vår tokiga katt sprang ut precis innan regnet föll och fick gömma sig i vår gigantiska syrenhäck. Till slut, när en igelkotteunge passerade honom med snabba ben, så fick katten också fart på sig och for in till oss på altanen igen.

Jag tog fram kameran och provade lite olika inställningar när Emma badade. Tyvärr blev en del foton suddiga, men jag gillar ju de ändå och kan inte låta bli att visa. Försökte få till lite mer skärpa i hennes ögon på porträttet till exempel, men det gick inte sådär jättebra för kvaliteten var inte på topp.

Nu går det också att klicka på collaget för större om ni vill. En snäll läsare berättade hur jag skulle fixa till det, stort tack!

...

			

2 thoughts on “Hemma i poolen

Comments are closed.