Svartvitt och sista avsnittet

Redigerat lite svartvitt ikväll. När det är för mycket gräsmatta, gröna nyanser i bakgrunden, så gillar jag hellre att göra fotot i svartvitt. Skönare för ögat då känns det som.

Har också tittat på sista avsnittet av Desperate Housewifes,…jag gråter! Har sett det ända sedan det startade 2005. En riktigt bra dramakomediserie. Har framkallat både skratt, tårar och spänning. Vad ska jag nu göra på tisdagskvällarna kl 21? Lägga mig,..nattugglan liksom.

En grej till,..vilken fördröjning det är på Instagram innan fotona syns i bloggen. I HTC:n är det inga problem, men det är fortfarande två bilder som fattas i Instagrammet jag har i menyn. Någon som vet?…

Vallmo
Maskros


			

One thought on “Svartvitt och sista avsnittet

  1. Fint med svart/vitt!

    Jag har också märkt att instagram-widgeten uppdateras väldigt långsamt. Den är nog bara seg i allmänhet, tror jag.

Comments are closed.