Förvandlingen

Förvandlingen från svartbrunt hår till blonda blekta slingor tog ett tag. Jag har ännu inte vant mig vid att vara ljus. Trivs riktigt bra med svartbrunt men kände att det kunde vara roligt att prova något nytt för en gångs skull. Det tog ett par tre gånger för att få det att se okej ut. Ett tag såg jag inte riktigt klok ut, vågade knappt gå ut. Men det är bara att bita i det sura äpplet liksom. Men när det gick riktigt illa så var min frisör snäll och gjorde om det samt hade i en lila toning. Då blev det mycket bättre. Nu är det aningen för ljust mot vad jag tänkt mig från början. Det är inte mycket av min vanliga hårfärg som lyser igenom, men det blir väl så antar jag. Vad vet jag. Får väl lägga i bruna slingor sedan…eller nåt. Har en tid bokad min första semestervecka för en snabbverkande blekning i hårbotten som tydligen bara ska vara i fem minuter, det kan bli intressant.

Apropå semester så börjar den vecka 27, det ska bli såå skönt. Känner att det verkligen behövs nu. Och förresten,..ursäkta min muppiga min.

One thought on “Förvandlingen

Comments are closed.