Starkt och stort

Vad roligt det är att få till såna där foton då man känner att, shit vad bra det blev! Särskilt med ny kamera. Efter att ha snurrat och snurrat både höger och vänster på den lilla kontrollratten som ställer in…vänta måste kolla instruktionsboken…hm, ja som ställer in bländaren. Jag tror minsanna att jag får utforska den svenska instruktionsboken lite mer som jag fick med skivan när jag köpte kameran.

På fotona ser ni rädisorna William har odlat. Starkväxande och starka i smaken…mycket goda! Jättevallmon i våra rabatter börjar slå ut. De är riktigt stora och lyser upp. Kom ju på att jag skulle ha flyttat dessa till en annan rabatt i höstas…fasen också. Jag får göra det denna höst som kommer istället. Men jag ser att jag lyckats få dit ett par stycken ändå, i den andra rabatten alltså, för det är en vallmo där. Jag kanske hade delat den?…Hur som helst så blir det fint ihop med de vita storklockorna.

Radishes
The big poppy


			

One thought on “Starkt och stort

Comments are closed.