Livet

Det börjar dra ihop sig till skolavslutning och jag har lite att planera och fixa med innan dess. Imorgon ska jag handla ingredienser till tårtan. William önskar att jag gör dubbel sats…av tårtan…hm, -okej då jag gör väl det då. Han går ju ändå ut 6:an och det blir sista sången, sista fikat på ängen på torsdag. Det lilla livet…eller jag menar min stora går idag i ett par skor storlek 40…-va! har du storlek 40?…sa jag förvånat i affären. Och snart växer han även om mig på längden.

Jag misstänker att det kan bli jobbigt på torsdag, sången, förväntansfulla kids som sjunger för glad hals ut i sommarluften,..hrm eller mimar som en viss herre sa att han tänker göra. Nåja,..bara jag får en glimt av honom och ett par klicka med kameran så är jag nöjd.

Lillasyster då, jo hon slutar ju 3:an och kommer inte att ha storebror så nära inpå längre när hösten kommer. Men de har hela sommaren nu som de kan gå i varandras fotspår och driva varandra till vansinne, men säkert ha väldigt kul också. Så på torsdag när sista sången är sjungen går vi till ängen, omgiven av alla sommarblomsängder och träd,…utan att bli blöta. (I wish..)

The crown of trees

2 thoughts on “Livet

  1. Solavslutningstider är härliga tider. Minns så väl känslan av att gå hem från skolan och veta att långledighet väntar :-)

    Koltunnan vet jag inte vart den är inhandlad. Ska ta reda på det, lovar.

    Ha en fin dag

  2. Jag hann nog inte riktigt känna efter/ta in att det var den allra sista skolavslutningen för vår del igår… Det var ”fullt ös – medvetslös” (nästan!!!) hela den dagen, och idag är jag så-å-å trött men också så himla NÖJD med hur BRA allt gick och blev. :-)

    Hoppas det blir en helt perfekt skolavslutning för er del också imorgon!! :-)

Comments are closed.