Bildregn från skolavslut

Så idag när vi kom hem från skolavslutningen och en snabb fika på ängen åkte mannen iväg med barnen en sväng så jag kunde fixa lite hemma. Blåste upp ballonger för att skoja till det lite, dekorerade tårtan som blev stor!…och god! Även katten fick smaka dagen till ära. Så nu har sonen gått ut 6:e klass och Emma gick ut 3:e klass idag. Sommarlov framför sig med förhoppningsvis en massa roliga upplevelser framför sig. Den här dagen har varit svängande i både humör och väder för oss alla, men den slutade i ett gapskratt för en stund sedan. Jo, för vi hade en tårttjuv här, tagen på bar gärning när vi hörde ett splash!…och där for resten av tårtan ner i golvet. Såg rätt kul ut faktiskt…synd ja…men kul!

Party balloons n cake
 William
Emma
Pioner av morfar
 En kul grej
Left overs			

One thought on “Bildregn från skolavslut

Comments are closed.