Sommarlov!

Äntligen sommarlov! Själv ska jag jobba två veckor till och sen är det semester! Hoppas verkligen att värmen kommer snart. Idag frös jag ordentligt ute, hackade till och med tänder. I juni liksom! Emma frös också och fick sätta på sig jackan efter ett tag. Solen kom fram ett par gånger,..men det lilla den värmde försvann fort i takt med moln och vind. Men det är alltid mysigt en sån här dag ändå,..lite foton blev det. Närmare än så här kom jag inte med mitt nya objektiv,…jo om jag krälat längs scenkanten så hade jag ju det,..man måste vara lite diskret nu för tiden.

Inga scenfoton på sonen, de två jag lyckades ta när han väl syntes fick jag inte lägga ut här. Noga det där förstår ni. Redigerar,…så mer foton från dagen kommer!

På väg
På scenen
Kylig dag

2 thoughts on “Sommarlov!

  1. Visst är det härligt att det är sommarlov men det är ändå lite svårt att känna sommarkänsla med tanke på det kyliga vädret.

Comments are closed.