På natten

Första torsdagstemat jag är med på heter ”På natten”. Det var evigheter sedan jag tecknade och kände att nu vill jag vara med och idag har det ju varit röd dag. Ledig! Så varför inte greppa pennorna…Här är min tolkning av ”På natten”, skissat med 2B och 6B. Jag hade en referensbild till den här. Lägger upp den också, men tyvärr minns jag inte var jag hittade den. Det finns en del missar, med skuggor och annat men det bjuder jag på. Dock har jag med flit uteslutit händerna på bilden, inte min grej. Jag tycker om bilden jag hade som referens…vilse ute i natten, blöt kall och ensam. Inget jag skulle vilja vara dock, men det är något som fångar helt enkelt. Det mörka.

Här hittar ni fler torsdagstecknare.

5 thoughts on “På natten

  1. Go kväll.. det var ett tag sedan… har släppt datorn lite…
    Fin din tolkning blev… ser härligt ut med handskissade teckninngar. Den inger ett lugn när man vet att varje streck är made by hand. Good work :) Hälsa tjejen från oss :)

  2. Dina talanger tar aldrig slut! Superfint, nu får du inte vänta så länge igen innan du tar pennan igen.
    Ha en skön helg!
    Kramen

  3. Torsdagstemana är så bra som motivation. Jag tycker man alltod känner sig manad att teckna lite mer… Borde också ta tag i mitt igen. Jag gillar din stil. Jag fördedrar teckningar som inte är för mörka.

Comments are closed.