Morning glory

Godmorgon alla fina rara trötta eller pigga vänner! Igår lovade väderprognosen fint väder och båten är i sjön till barnens stora glädje. Så det lutar åt en liten fisketur med båten idag. Nu dricker jag mitt kaffe i lugn och ro efter frukosten.

I min bildmapp fanns det här fotot klart att bara lägga ut i ett inlägg. Ni ser tulpanen ”Black Parrot” på gång att slå ut. Färgen är slående!…moahahaa…vänta bara ska ni få se. Fast när jag tänker efter så har ni sett det förut förstås, utslagen black parrot typ här. På det här fotot kan man nästan skönja ett dinosauriehuvud, fattas bara ett öga där. Den har till och med blod i käften. Ser ni? I morse såg jag att tulpanerna kommit liiite längre, det går inte så fort när sommarvärmen inte behagar stanna. Ni får se de fotona sen. Däremot såg jag även maskrosor i mina rabatter! WTF! Stora som hus! De bara måste bort idag. Men först ut med båten och få lite vind i håret. Ha en toppendag alla, seize the day!

Black parrot tulips