Majbrasan i år

Men så hur gick det med majbrasan nu då? Nere vid sjön samlas alla för att få värma sig vid brasan och köpa sig en kopp kaffe och hembakt. Hoppas ingen fick alltför mycket kaffesump i sin kopp. Försäljningen gick riktigt bra och de tjänade ihop en rejäl summa att lägga på klassresan när de går ut 6:an. Jag försökte ta lite foton under kvällen, men med en kamera som nästan var urladdad och bara hade en liten procents batteri kvar och skymning på gång så blev det inte så där superskarpa foton. Blixt är inget jag gillar som ni säkert vet. Men jag har redigerat ett par stycken i alla fall. Självklart har jag blurrat ansiktena på de som inte valt att bli publicerade här. Men sedan märkte jag att de hamnat i NA minsann.

Klassen gick i fackeltåg och tände brasan efter det traditionella talet och hurrandet. Det såg lovande ut men till slut brann bara halva brasan.Så det blev till att försöka kasta över lite grenar och försöka få fart på den andra sidan också. Men vid midnatt gick jag och barnen hem med sotiga fingrar och lämnade mannen med ett par andra föräldrar för att vänta ut brasan. Kl 01.00 kom han hem.

Chokladhjulet
 Fackeltåg
(suddigt jag veeet)
I väntan på hurrandet

 

 

 

 

 

 

 

One thought on “Majbrasan i år

Comments are closed.