Nu är det vår tur…

Hej härliga måndag! Inte varje måndag man är så här pigg och utvilad. Ledig idag, men jobbat hemma. Fixar och donar. Jobbigt men välbehövligt. Bytt tyg på soffan, stryker…hjälper knappt. Piskar Highlanderskinn och tömmer poolen. Mitt i allt detta jobbiga vardagliga kommer min glossy box med posten! Ska visa er i ett annat inlägg vad som var i den söta lilla boxen.

Idag är det ju valborg och varje år är det 6:orna som tänder brasan. Det betyder alltså att Williams klass i år ska få tända den, men också jobba ihop pengar till klassresan. För att allt ska fungera måste det finnas föräldrar som styr upp. Vi är en av dessa naturligtvis så vi har fixat dricka, muggar och tallrikar och så har jag bakat kladdkakemuffins alldeles nyss. Men de blev inte så kladdiga, jag trodde att jag hade ställt ugnsklockan,…men tydligen inte för den pep aldrig. Nu är mannen och barnen nere vid sjön, där brasan alltid är, och ställer iordning. Jag måste börja med middagen så vi får i oss lite mat innan. Kl 21 tänds brasan men redan kl 19 börjar evenemanget.

Önskar alla en trevlig valborgsmässoafton!

2 thoughts on “Nu är det vår tur…

  1. Fick också min första glossybox i dag:-) Jättebra saker ju:-)

    Hoppade faktiskt över majbrasan idag, trots det fina vädret. Har tillbringat kvällen med att vara på premiärgrillsmiddag. Mums så gott!

    Kramar

  2. Vad kul att skolan är med och arrar valborg!
    Det har jag aldrig varit med om varken när jag växte upp eller som vuxen någonstans.

    Ha en fin första maj!

Comments are closed.