Iiii den fina lådan

Som så många andra så måste jag ju visa vad jag fick i min box med vardagslyx. I samarbete med Swedish Beauty & Cosmetics Award 2012 så låg det i min första glossy box dessa fem produkter. De fetmarkerade blev jag extra glad för.

 1. Nagellack Nails Inc London i färgen ”mushroom shade”.
 2. Max Factor mascara ”black”.
 3. Nuxe hand- och nagelkräm.
 4. Volympulver Kolorit Maria Nila.
 5. Garniers all-in-one BB-creme ”light”.

Än så länge har jag bara provat nagellacket och den färgen var ju inte så där jätterolig men den funkar, och handkrämen. Handkrämen tyckte jag doftade lite starkt men kladdar inte. Den står på jobbet nu. Mascara går alltid åt, tror säkert att jag kommer använda den. Mirakelkrämen ska bli kul att prova,…får se om den fungerar på en tröttmössa som jag. Även de fina lådorna som produkterna levereras i gillar jag. Dessa kommer jag att spara och lägga lite allt möjligt i. Eller varför inte som en presentask vidare till någon vän.

Och visst blev jag som ett barn på julafton när boxen kom och nu är det en hel månad kvar till nästa. Väntar med spänning! Vill du också prova en lyxig box i vardan…gå in på Glossy Box!

Glossy Box april 2012

2 thoughts on “Iiii den fina lådan

 1. Bara det där att få ett sånt paket i brevlådan måste ju vara festligt!? Fast personligen hade jag nog hellre velat ha en box med kameraprylar! ;-)

  Jag har bara precis kikat på och provhållt såna där små kompakta systemkameror som Sony Nex på Elgiganten/Media Markt… Den spontana känslan då var att jag tyckte de kändes så obalanserade att hålla i!? Ynkligt små och lätta i ena änden, och se ganska framtunga i andra på grund av objektivet (ett tele då). Hur man ska kunna hålla kameran riktigt stilla när man inte har en sökare att titta i, så man samtidigt kan ta stöd mot ögat/ansiktet, har jag inte riktigt räknat ut… Jag tror iallafall att jag skulle få väldigt många suddiga foton med en sån, åtminstone i lite sämre ljusförhållanden… <:-I

  Så för min del känns den kameramodellen helt ointressant – däremot kan jag inte leva utan en skapligt bra kompaktkamera med rejäl zoom. Det tycker jag är en perfekt kamera att alltid ha med sej. :-)

  Om du kollar in en Nex eller dylikt så kan du väl berätta vad du tycker om den!?

Comments are closed.