Frasiga skönheter i rabatten

Ja herregud, rubriker alltså. Himla svårt ibland. De här tulpanerna ”Black Parrot” är i alla fall riktigt läckra och roliga att fotografera, särskilt med lite regn på sig. Har inte så mycket annat att säga idag än att det är toppenväder! Är sommaren här för att stanna nu tro!? Tog en glass på jobbrasten igår,..mumma! Igår var jag ut på en promenad, tog med kameran…men inte en enda av ett tiotal foton var något att ha. Alla åkte i papperskorgen. Det fick bli lite tulpaner igen istället, från egna rabatten.

Vill passa på att tacka er snälla för kommentarer om min senaste teckning, ni är för rara. Är sugen på att teckna ikväll. Jag undrar vad nästa tema blir…måste kolla upp det.

Förresten så måste jag ta bort fjädrarna från min header ser jag nu. Jösses, jag kan ju inte ha påskafjädrar kvar där! Mot photoshop! Under tiden, njut av dessa svarta papegojblommor…

Svarta papegojblommor

One thought on “Frasiga skönheter i rabatten

Comments are closed.