Kryper ner

Min säng ser väldigt skön ut just nu och jag tror jag knyter mig för kvällen. Imorgon ska jag till frisören för att bleka utväxt och klippa topparna. Förresten så hörde jag någon säga att det är inne med utväxt…?…att utväxt är inne?…what liksom. Njae jag vet inte jag…inne eller ute så väljer jag att gå till frissan ändå. Men nu väljer jag först och främst sängen.

Sotis


			

One thought on “Kryper ner

  1. Hejsan!

    Jag skulle med behöva gå till frissan. Har ju en ”egen” sådan i dottern, men hon har lixom ”aldrig” tid!? <:-) Just nu glassar hon omkring i Malmö tillsammans med sina klasskompisar, och bland annat har de varit på (eller om de ska till idag?) nån frisör-& hårmässa. Man kunde väl ha fått hängt med som modell, tycker jag!? ;-)

    Trevlig helg!!! :-)

Comments are closed.