Blir det ski tubing i år?

Vår båt står fortfarande på tomten. Ej sjösatt ännu då han vi hyr båtplats av måste bygga en ny brygga först. Men snart är det väl dags får man hoppas, inte kul att ha en båt stå på tomten så här års. Inte för att jag är en ”åka ut och fiska”-morsa men jag kan hänga med ibland på en liten tur. Bli avsläppt på en klippa och fotografera när barnen fiskar eller åker ski tube och body board. För ett tag sedan köpte jag även en våtdräkt, och vi får se om de vill prova den i sommar. Hittade en cool sida på nätet som heter Beach and Motion, där finns prylar för olika typer av vattenlekar, kläder och en massa annat. Även ski tubes finns där såg jag, coola! Fotot är från förra året, klicka gärna för större.

Emma on ski tube 2011

2 thoughts on “Blir det ski tubing i år?

Comments are closed.