Ny skola och ditt och datt

Måndag! Första dagen i veckan är avklarad. Är jag den enda som glömt bort att det är röd dag på torsdag!? Såå härligt eller hur? Igår var det fint väder här, men kallt i luften, typiskt nog jobbade jag igår. Skrev som en tok, men då går tiden fort. På morgonen när jag skulle in till jobbet, var det typ jag och motorvägen, poppa som vanligt och mådde så där härligt bra, fint väder, bra musik,… och plötsligt flyger en fågel rakt ut på motorvägen och fastnar i fronten på min bil. Schmack! sa det bara och någon geggamoja fastnade på vindrutan. Stackars fågel! Blev lite illa till mods och kände mig som en road killer,…snacka om att jag satte min härliga stämning i halsen.

Annars har det mest regnat över oss, men vad passar bättre då än att ta foton på vattendroppar! Här ser ni vårt plommonträd, som inte är så stort men blommor finns det. När jag tog just dessa foton så duggade det lite ute fortfarande så det kom en och annan vattendroppe på objektivet och som tur var inte där fokus låg så det blev okej ändå.

Idag är det måndag som sagt, och det betyder promenad för mig och sonen. Men det fick vi hoppa över idag. Idag har nämligen jag och mannen varit på föräldramöte, och inte vilket som helst utan vi fick besöka högstadieskolan som William ska börja i till hösten. Klass 7 minsann! På mötet träffade vi alla andra föräldrar och två mentorer. Det var trevligt och vi fick leka en lek som även barnen får leka på onsdag när de ska få träffa varandra. En smart lek som gjorde att man fick gå runt och ställa frågor till varandra och svarade någon ja så skrev man ner den personens namn. På så sätt blev det mer lättsamt och inte så där jobbigt när man t.ex sitter i en ring och ska presentera sig. I det stora hela kändes det bra efteråt och det verkar vara ett kul gäng. Det blir nog bra det här.

Avslutar inlägget med den här feelgood-låten jag fann på Spotify. Visst är den skön!? Tänk er den här på x antal decibel i bilen! (utan att fåglar flyger in i fronten på din bil) ”Kings and Queens” med Urban Cone.

Plum tree waterdrops

Plum blossoms