Snow on feathers

I morse möttes vi av att det snöar för fullt, marken är vit och mina påskfjädrar likaså. Jag har målat ägg med barnen och lagt dem på en bädd av fjädrar för att göra det lite skojigt. En av fotona tog William, där ser man mig i bakgrunden. Blev ett fint foto tycker jag,…lärt sig av mamsen tror jag..höhö.

Har även stökat runt i köket och fått in en cheese cake i frysen. Denna gång med Philadelphiaosten i smeten och inte utanför! Imorgon ska vi garnera den med krossade Digestivekex, kiwi och jordgubbar. Fick för mig att man äter påsklunch idag, men det är nog imorgon på påskafton. Så vi skjuter på det…fast egentligen kanske det inte har någon betydelse. Nu måste jag kila!

Frozen feathers
 Snow on feathers
Painted eggs
Painting eggs
Hanging around

3 thoughts on “Snow on feathers

  1. Glad Påsk till dig med!! Vad mysigt påskigt ni har det :)
    Vad kul med glossyboxen! Jag älskart’! Tycker det är lite roligare när man får sminkprodukter, denna månad var det mest kroppsvård, ekologisk sådan – så jag klagar inte ;) Hoppas aprilboxen blir toppen!! :)
    Ha en fortsatt mysig helg :)

  2. Tack… Är inte helt nöjd… Gillar bilden men min blogg har gått i mörka färger så jag tycker inte headern passar med fotona… Ska pilla lite mer sen.. Vill bredda också… Jag googlar allt som går att göra med blogg.se o testar olika… :)

Comments are closed.