Lyxlunch och påskägg

 

I morse vaknade jag redan halv 9, rätt så pigg faktiskt. Åt frukost och fick lite senare dela ut godis till små påskkärringar som plingade på. Våra barn påskar inte, har aldrig gjort. En stund senare satt vi alla i soffan och hängde,..och på något vis så lyckades jag och Emma tjonga ihop våra huvuden, pAnG BoOm!..Hjälp vad ont det gjorde, det gick bättre för Emma, jag har fått en lite bula ovan ögonbrynet.

Här håller vi just nu på med middagen, men vi har tidigare idag ätit påsklunch. Himla smarrigt måste jag säga. Lite sill, potatis, ägg och räkor. Även katten fick lite lyxlunch idag, räkor och uppvispat ägg. Stackarn var väl utsvulten eftersom han i morse lade sitt maginnehåll på golvet.

De traditionella påskäggen till barna var även i år från svärisarna, så de fick två ägg var. Vi gav ett varsitt ägg till dem också med andra ord, modell mindre…annars blir det ju magknip och sockerkick. Tog även en promenad tidigare idag men de fotona får ni se i ett annat inlägg. Däremot får ni se äggkransen på vår ytterdörr. Nehepp, nu ska jag återgå och göra min pappa/morfar lite sällskap i soffan. Maten är i ugnen, väldans smidigt.

Glad Påsk alla som kikar in här! Klickar för bildspel…

 

Eastern egg for kids

Easter egg for Sotis

Egg wreath

2 thoughts on “Lyxlunch och påskägg

Comments are closed.