Skrivarglöden…

Så denna skärtorsdag efter en dag på jobbet är jag inte jordens piggaste levande. Det lutar åt en film och gosa ner sig i soffan med en filt. Jag vill kika in här ikväll och önska alla en glad påsk och hoppas att ni får en riktigt trevlig helg med god mat och lite snarr. Imorgon ska jag ställa mig i köket och göra en cheese cake och lite senare blir det sill med pärer (potatis), påskmust och ägg. Om vi slipper snön som lurar runt knuten så kommer vi även att premiärgrilla för i år. Det kommer att bli en lugn påskhelg med familjen för oss, känns skönt!

Jag är inte den som får inläggen att hagla men ibland så infinner sig den där skrivarglöden. Just den glöden är på sparlåga nu känner jag. Jag hoppas verkligen att jag får fart på den snart. Så därför vill jag också passa på att tacka för alla goa kommentarer…ni kanske undrar varför jag skriver ”alla” men för mig är det mycket och jag är tacksam att ni är några som gärna skriver några ord. Det värmer och jag blir jätteglad ska ni veta!

Pärlhyacint

3 thoughts on “Skrivarglöden…

 1. Skrivlusten går upp och ner för mig med.
  Ha en härlig Påsk och ät några bullar till mig med ;)

 2. Jodå, det kom allt lite snö…..GLAD PÅSK!

  Och som sagt, instämmer i det där med skrivglöden =) Men så är det väl med
  det mesta här i livet….

 3. Hej på dej!

  Du anar inte hur mycket jag skulle vilja ha en exakt sådan påskhelg som du beskriver. :-) Hade varit underbart!!! Men här ska det stimmas hit och dit precis som vanligt; ömsom jobba och ömsom ränna på kalas. Phu! Och vädret är så kasst så det borde inte ens få kallas för väder…!? Hrmpf! >:-I

  Fast allt är inte bara ”skit” – jag har varit på konstrunda en stund nu på förmiddagen, och det var faktiskt första gången. :-) Kanske inte blev alldeles såld på det jag såg, men det var trevligt ändå.

  Ha en toppenfin helg, och vad det gäller skrivglöden så går det aldrig att tvinga fram den – rätt vad det är så kommer den bara tillbaka, som alldeles av sej själv! :-)

  Kram-kram!!!

Comments are closed.