Påsken kom med snö

Jag skulle ju visa er fotona jag tog i det fina påskhelgsvädret. Snö kom som de flesta av er säkert märkte. Så jag gick ut för att se om jag kunde hitta några stackars frusna blåsippor, och det gjorde jag. Även vackra istappar hittade jag. Som ni märker så har jag öga för detaljer,..så söker ni landskapsfoton så har ni kommit till fel ställe. Fast jag har försökt med det också en gång i tiden, till och med en kategori har jag för dessa.

Igår fick jag lite pirr i magen, för mina besökare blev plötsligt så många fler än vanligt. Välkomna! Ni får gärna visa vilka ni är med att lämna en liten kommentar, och vill ni se mina foton i större storlek klickar ni bara på första fotot så öppnas ett bildspel.

Blåsippor - Blue Anemone - Hepatica Nobilis
 Kvist
Skog
 Istappar


			

6 thoughts on “Påsken kom med snö

  1. Jättefina bilder. Jag gillar speciellt den med blåsippan. Jag har varit dålig på att fota ett tag. Kameran måste nog hänga med på nån promenad snart.

  2. Läste ett gammalt inlägg från dig om att dun delat lavendel. Hur gjorde du? Grävde du bara upp den och delade rotklumpen? Hur blev resultatet? Jag har massor av lavendel som behöver delas nu i vår, ska bli härligt att få den ljuva doften på ännu fler platser i trädgården. Hälsningar Annie

  3. Tack för alla snälla kommentarer!

    Annie – Oj, det inlägget måste ha varit från 2009. Jag gjorde så som du beskrev, jag grävde upp den och delade den i mitten, ja även roten. Det fungerar bra! Min ser dock halvdöd ut men jag klantade mig och planterade den ganska nära husväggen, så regnet kom inte åt hela plantan. Lavendel är underbart!

Comments are closed.