Egenheter

Igår tog jag sats och gick ut på en promenad. Även barnen följde med ut. Då blir det i och för sig inte samma tempo, men alltid en början. Jag och William ska peppa varandra och har som mål att gå promenad måndag och onsdag tillsammans. Ja, vi får se hur länge det håller. Vi har ett mål i alla fall. Tanken var att bara vi två skulle gå, men Emma ville ju så gärna följa och hängde med på cykeln.

Om Sotis, katten, skulle få syn på oss när vi ska ut och gå, ja då följer han gärna med en liten bit. När vi precis hade flyttat hit 2005 och han var bara halvåret kunde han gå med oss längre, runt i området, till ängen och tillbaka.

Han har även sina små egenheter,..till exempel så kan han inte dricka sitt vatten ur skålen klokt. Han ska alltid, alltid! spilla ut halva skålen innan han dricker. Jag vill ju inte gärna ha vattenskador och har försökt med både bricka och haklapp… jag menar bricka och kökshandduk.

Brickan gick inte så bra, den bara far omkring. Kökshandduk går liiite bättre, men den blir blöt rätt fort. Tur att jag är lite smått manisk när det gäller kökshanddukar. Beställde från H&M här om dagen, och en kökshandduk är givet såklart. Någon annan som har katt med speciella egenheter?

På första fotot myser Emma med Sotis. Hennes onepiece kommer från H&M.
(Klicka för större)

 

 

One thought on “Egenheter

  1. Risken för att du ska bli helt ensam på dina promenader verkar iallafall inte så stor!? :-D

    Här har vi en hund som grisar ganska mycket både när han äter och dricker, och han har fått ett eget golv att hålla till på: En laminatskivebit som är si så där 60 x 30 cm stor. Fast den kunde ha varit dubbelt så stor… Minst! Men i övrigt är den i en bra färg (mörkt gråmelerad) så slabbet inte syns så farligt, och så är det ju lätt att torka av en sådan skiva, och även ta bort (och ut!) den för grovrengöring emellanåt. :-)

Comments are closed.