Lite flås och mys

Sotis
sover på dagen, ute på natten

Goddagens. Hur har ni det, är det soligt? I morse vaknade jag av att solen stack mig rakt i ögonen, precis emellan gardinerna som jag inte dragit igen ordentligt. Fast det var rätt trevligt ändå, det var ju solen! Jag var till och med ut idag på en fotorunda på en timme ungefär. Det blev varmt, helt fel klädd med halsduk, vinterjacka och mössa på. Jag är lite smått frusen av mig, men nu blev jag svett kan jag säga.

Jag har börjat lägga in mina promenader i appen ”sports tracker”, och enligt den så gick jag idag 4 km och gjorde av med 190 kcal. Fast egentligen var det längre för jag startade den inte förrän efter en kvart typ. Jag flåsa som en hund varje gång det blev uppför, och så hade jag ju kameran med mig att släpa på också. Det var ingen bra idé att gå så långt med kameran, och det blev inga roliga foton heller. Helt dyngablöt kom jag hem och på vår säng ligger katten och latar sig. Se bara vad skönt han ser ut att ha det!

Nu är jag helt slut efter detta och tänker bara dega resten av dagen. Det blev inget loppis, pappsen är förkyld. Imorgon bitti ska jag iväg till jobbet för ett helgpass. Skriva journaler i vanlig ordning. Hoppas er dag blir fin!

Att mysa

			

2 thoughts on “Lite flås och mys

Comments are closed.