På gräsplanen

Gokvällens, sent inlägg här men jag måste ju berätta att Emma provat på fotboll igen. Det var flera år sedan sist hon provade, och då var det inget hon ville fortsätta med. Men även fast hon var helt slut efter dagens träning så verkar det som att hon vill fortsätta. Hon var knallröd i ansiktet och lade sig på golvet hemma och bara andades. De slutade ju träningen med att springa runt fotbollsplan så det var ju inte så konstigt.

På fotot väntar barnen på att få instruktioner av tränarna. Emma har sin innebandyoverall på sig, den verkar vara fett inne än. Så himla bra att jag köpte en lite större storlek…eller nåt.

I väntan på instruktioner

			

4 thoughts on “På gräsplanen

 1. Kul att hon vill prova på igen!
  W skulle nog kunna tänka sig att bo i sin fotbollsmysträningsdress…
  Tur att man sätter stopp för det typ ;)

  Ha en fortsatt fin måndag.

 2. Roligt att hon har blivit sugn på fotboll igen! :-) Min flicka har spelat sen hon var fem år, gjorde ett uppehåll för två år sen men började igen säsongen därefter. Ikväll drar hennes seriespel igång, så då kommer jag och maken att vara på plats bland publiken – precis som vi varit under alla de övriga 13 åren!! :-D

 3. Det var väl bra att hon ville prova igen! Bra fritidsaktiviteter är aldrig fel och sport och rörelse är nog det bästa!!
  Mina söner har provat på fotboll men fastnade för handboll där de stannat kvar under många år. Det gäller hitta vad som passar:-)

  Kramar

Comments are closed.