I en av mina rabatter

I en av mina rabatter har det kommit fram tulpanblad. En morgon såg jag mängder med vattendroppar på bladen, det är så himla fint inte sant? Annars så börjar det bli grönt lite här och där i rabatterna. Har fyllt på ny jord så nu blir det nog fart på växterna. Det är svårt att ta bort ogräs så här dags på våren, lyckas alltid få med nya skott från lite av varje. Morr! Har även petat ner två stycken vita liljelökar. Vill ni ser lite större vattendroppar, klicka för bildspel…

water pearl belt
water drops field
water drops

...


 

3 thoughts on “I en av mina rabatter

  1. Tjusigt-tjusigt!! :-)

    Jag skulle dra bort några gamla vissna stjälkar från en pion igår, och egentligen visste jag mycket väl hur sega såna är… Men det var ju jobbigt att gå och hämta en sax eller sekatör, så jag ryckte. Och fick med de nya skotten också… :-/

    Vita liljor låter underbart! :-)

Comments are closed.