Ända in i märgen

Gokväll! Har ni det bra denna valborgshelg? Vi har tagit ledigt imorgon så det är skönt med lite långledigt måste jag säga. Vi har slappat och slappat, meeen även hoppat upp på cyklarna och cyklat totalt 1,7 mil!…med barnen! Vi var alla mycket trötta efteråt,…och jag fick himla ont i arslet, låren,…och ända in i märgen. Har inte suttit så länge på en cykel på flera flera år! Det var en stig med kottar, grenar, stenar och annat så det hoppar och far hit och dit. Vi cyklade till barnens morfar och på hemvägen hittade vi en bättre väg som inte var så skumpig.

Vad mer,…jo jag har rensat ogräs fast lite halvdant för det var så tungt. Det är till och med så att jag får ta till en stor skyffel/spade för att slippa knäcka mina trädgårdsverktyg. Jag måste också få säga att det är f-n gräs överallt! Snart ringer jag en cementbil. Eller så köper jag ett par hundra perenner som tar över precis allt vad gräs heter,..förhoppningsvis. Förutom mitt japanska gräs då förstås. I en rabatt har vi lagt marmorkross, alltså först grävde vi ju bort en massa växter och ogräs, på med täckmatta och några kilo marmorkross. Det där krosset har försvunnit. Antingen har perenner växt över det eller så har det sjunkit undan och trängt ner genom den där täckmattan.

Jo, sen har jag jobbat extra också idag på akutvårdsavdelningen. Hektiskt, och bara akuta och höga diktat hann jag med på fyra timmar.

Men även om de senaste dagarna innehöll en hel del aktivitet så har vi slappat också,..som Sotis i ryggläge och bara haft det gött. Grillat god mat och så har vi ju fått värme i helgen! Så himla härligt!

Just hanging