Pysseltokig loppisnörd

Nu är det sent sent nattugglesuddare som man är. Jag börjar känna mig taggad inför en resa jag och Emma ska göra i helgen. På fredag åker vi nämligen till Malmö av alla ställen. Vi ska hoppa på tåget och umgås i fem timmar för att sedan hoppa av och möta upp Camilla! Camilla är en ny vän på internettet, pysseltokig loppisnörd…lite som jag bara det att hon är snäppet värre minst sagt. Hoppas hon inte stryper mig när jag kommer fram nu när jag skrivit loppisnörd, det är inte illa menat…men det förstår hon nog. För hon fyndar ju nästan varje gång också den lilla loppan men nu kommer jag att följa med henne ut på loppisrunda minsann! Hon är en riktigt kreativ tjej och jag tänker suga åt mig alla tips och idéer hon vill dela med sig av. Vi ska övernatta hos dem och får då träffa hennes familj, tre barn har hon så Emma får det nog skoj!

Om ni kikar in på Camillas blogg millifierat får ni även se headern som jag gjort åt henne för ett tag sedan. Hon har ett par varianter att välja på. Här är en av dem…

Såg förresten att hon nämnt det i sin egen blogg och hej och hå vad statistiken steg, …jätteroligt och jag hoppas att ni kommer tillbaka!

One thought on “Pysseltokig loppisnörd

Comments are closed.