Morot sitter som berg…

Jahapp så vad har jag gjort ikväll då. Jo, jag har använt silverschampo i håret igen i ett försök att få bort de skiftningar som är mest morotsfärgat/rött/skärt eller vad det nu är för färg egentligen. Jag tänker inte visa någon bild på det för er här idag,..jag åkte i alla fall iväg till jobbet med mössan på. Visste ju att jag inte kunde ha den inne på kontoret,…så den fick åka av. Snälla kollegor tyckte nog inte att det var så farligt…jag är kanske självkritisk. De tyckte ju förstås att man ser färgskiftningarna och det gör man. Det var inte så kul kanske att en läkare garva halvt ihjäl sig,..jag kanske gav honom en chock stackarn.

Hur som helst så ringde jag frisören för att rådfråga lite, och att bleka en gång till idag eller imorgon är inte en bra idé eftersom då finns risken att jag förstör håret. Hon hade ju redan jobbat med mitt hår i tre timmar både med slingmössan och folieslingor. Sen så visste jag ju att det kan bli så här och det känns som att man får bita i det sura äpplet ett tag nu. Eftersom jag tonat/färgat mitt hår många gånger hemma själv så menar hon på att det finns så många olika pigment som måste ur, och det är inte det lättaste. Hur ska jag då kunna få det omgjort kostnadsfritt om jag från början gått med på att göra det.

Okej, silverschampot då…det verkar inte ha tagit så värst mycket ikväll heller. Provade igår med fast idag tyckte hon att jag skulle ha det i ca 30 min. Jag har även haft i hårinpackning efter det. Jahapp…status quo som man säger. På bilden ser ni Kesha med härliga slingor tycker jag, typ så vill ja ha i slutändan, lite blong och lite mörkt lyser igenom.

 

Kesha

			
Posted in jag

One thought on “Morot sitter som berg…

  1. Vad tråkigt att det inte blev rätt färg från början. Jag har faktiskt gått tillbaka en gång när jag såg mer ut som en morot än blond. Och då gjorde de om det gratis.
    Men annars kan du ju testa att ha i Jane Hellen pärlblond, du köper på ica för ca 40 kr. Det blir samma resultat som att du skulle ha hunnit använda silverschampo ett bra tag, mattar ner allt det röda och du blir mer åt det vit/silverblonda hållet.

Comments are closed.