…som en morot då rå…

Jag är inte sååå glad just nu, lite ledsen faktiskt. Besöket hos frisören idag blev inte så bra. Jag vet ju att det inte är lätt att bli ljus om man är mörk. Jag har slingat mig två gånger tidigare, senast för fem månader sedan. Idag var det dags för den tredje och vi tog lite extra den här gången…och nu blev jag som en morot då rå, blandat med blont min vanliga hårfärg och lite gråstänk finns säkert där också på hjässan. VAD ska jag göra!?

Ska jag gå tillbaka till frisören, hon kanske inte har tid för mig innan jag ska ut på äventyr på fredag. Det här är inte roligt alls! Nu kostade ju det här 1000 pix och jag vill ju inte gå tillbaka för att lägga ut 1000 pix till. Ska jag våga mig på en avfärgning själv, en Colour B4 exempelvis. Har googlat lite, den kan få bort det röda.

Tillägg:

Nej jag veeet inte, det kanske inte funkar om man blekt slingor med avfärgning? eller vad…shit jag kan inte det här.

Tillägg:

Provade gömma håret i en scarf nyss…hrmpf eller huuur att det gick. Får man ha mössa på kontoret? Nu tänker jag gråta mig till sömns.

Posted in jag

6 thoughts on “…som en morot då rå…

  1. Nej men usch så trist!! Har tyvärr ingen kunskap i ämnet då jag aldrig slingat eller blekt mitt mörka hår. Hoppas du hittar något som hjälper för det finns inget värre än att känna sig ofin i håret. Som tur ät växer det ju ut igen, men det tar lite tid…

    Kramar

  2. Nä, men så trist! Det blev en Camilla kan man säga. Kommer du ihåg nu sist när jag var hos frissan?? Det blev grått… då fick jag komma tillbaka o fixa det gratis. Det är ju inte meningen att man ska må DÅLIGT efter ett friss besök. Ring DIREKT o förklara hur du känner o hur det blev. Om frisören är smart o inte vill bli av med en kund så tror jag garanterat att hon låter dig komma tillbaka gratis… annars är det dålig stil! Gör ingenting själv förrän du ringt henne!

  3. Klart att du ska gå tillbaka, frisören har gjort ett dåligt jobb. Gör om och gör rätt!! Kostnadsfritt såklart. Stor kram till dig// Sandra

  4. Inte lätt det här med hår. Jag som faktiskt lyckades gå från nästan svart till ljusare har nu gått tillbaka till lite mörkare. Dock inte svart. Trivs bättre i lite mörkare hår trots att dom grå syns fortare och lättare. Ring tillbaka. Dom kanske kan lägga i en toning som tonar ner det röda.

  5. Tack vad ni är rara allihopa, jag har ju kontaktat frisören…gjorde ett nytt inlägg.
    det känns dock som att man får stå för det man själv utsatt sig för. Jag gick med på det även fast det är svårt att slinga mörkt färgat hår. Hon tyckte själv att det blev väldigt rödorange och det var ju därför hon gjorde en omgång till…vilket inte hjälpte så där jättebra. Jag har svårt att tro att hon skulle låta mig få det kostnadsfritt.

Comments are closed.