Loreen har känsla

Vad ska jag säga,..mer än mästerlig! Jag föll direkt för den här låten, och förstod redan innan hon började sjunga att jag skulle gilla den. Har gillat allt hon gjort hittills om än inte så mycket men det hon gjort är vackert! Hennes scennärvaro och att hon blandar in modern dans i stort sett helt själv hela uppträdandet och ändå sjunger så otroligt bra…jag blev blown away!

Även Dead by April var min favorit ikväll, ska bli rrriktigt kul att se dem live i Globen på genrepet! Barnen, som än så länge inte vet om att de ska till Globen, hejade på Dead by April och Sean Banan. Vad tyckte ni om första deltävlingen?

Loreen!

One thought on “Loreen har känsla

  1. Jag tyckte Lorens låt var mycket fin, likså hennes framträdande, klart värdig en finalplats…Aprilskämten kan dock jag klara mig utan ;D Däermot tyckte jag att Torsten överraskade..inte med ”rumpchocken”, dock!

Comments are closed.