Vinterbiten

Igår första dagen på året och allt hade vi snö, snö…jippi tjoho! Vi gick ut! Lika bra att passa på tyckte vi. Vi hade sparat en julklapp som vi tänkte skulle passa bra om snön kom. Nu kom snön så mannen satte igång att göra om barnens så kallade skateboards, fast på två hjul (vet inte vad dem kallas). Han tog bort hjulen och satte dit två scooter snowblades istället. Barna blev förvånade först men ville genast ut och prova. Vi klädde på oss och följde med. Det var tur att vi valde att gå ut i snön den dan för redan efter en timme började det regna och idag är det mesta redan borta…

Förra årets första dag var vi också ute i backen, men då var det ju mycket mer snö än det här. Då åkte dem bob!

 Öva öva

3 thoughts on “Vinterbiten

  1. Härliga vinterbilder!! Får mig nästan att längta efter snö… Här har vi bara blåst och regn!! Pyton!!

    Kram!

Comments are closed.