Vi smällde in det nya året

 

Gokväll alla vänner som kikar in här. Hoppas ni har haft det bra! Vår kväll var rätt så lugn med god mat och mys hemmavid. Sommarglasstårtan jag skrev om tidigare blev ju inte riktigt som den skulle, men den såg väldigt god ut. Sen började vi skära i den och det blev bara smulor av all trasig marängbotten..jaja man kan ju inte vara bäst på allt.

Lugnet infann sig tills det var dags att gå ut och smälla in det nya året. Då blev det liv i luckan och snurrigt som vanligt. Även fast man tycker att man är förberedd så blir det inte så ibland. Jag hade planerat att gå ut med kamerastativet för att slippa hålla i kameran när jag tänkte hålla i ett glas med skumpa istället. Det var inte en bra idé, bara krångel eftersom stativet antingen sjönk ner i gräset när jag försökte få ordning på benen (stativbenen), eller så luta den på asfalten i backen vi bor i. Det gör jag inte om, så några fina fyrverkerifoton blev det inte. Jag hann inte med alls.

Barnen fixa och dona med sina småsmällare och det vill man ju hålla ett öga på, men när inte ögat var där så fick William ont i tummen för han hann inte kasta iväg sån där grej i tid. Sen fick jag själv nästan en rejäll kyss av en fyrverkeri-fluga (killer bee) av något slag, lät som en gigantisk slända som for tvärs över huvudet på mig! Phuuu!

Barnen fick egna glas med lite cider i som de kunde skåla med, men William var så mitt uppe i fyrverkerierna och höll inte riktigt koll på glaset. När han hämtat sig från värken i tummen tog han bara ett glas, drack två klunkar för att sedan konstatera att det var ju morfars skumpa!! Spott och fräs!

Hrm det ser ju väldigt städat ut på fotona här men skenet bedrar,…hehe..fast det var ju innan det förstås. När barnen äntligen kommit i säng satt vi andra uppe och snackade ikapp fram till 03.30! Hur ofta händer det…men trevligt var det.

Önskar alla en god fortsättning på 2012!

Tillägg: Vi tände ju också 6 stycken flygande lyktor vid 12-slaget. Just då hade William så ont i tummen att jag inte riktigt hann med det heller. Jag lyckades få till en film med mobilen på de 2 sista som flög iväg i alla fall…men jag filmade ju inte med mobilen rättvänt, så den är på sniskan…

5 thoughts on “Vi smällde in det nya året

 1. haha…kan inte låta bli att le lite när jag läser!:-)
  Låter som ett typiskt rörigt tolvslag:-) Undrar varför det blir så? Känner igen mig så väl:-)
  Tur att det gick väl till slut!

  God fortsättning!

  Kram

 2. Ser ju himla mysigt ut. Hihi.. Kan nästan se dig med stativ, champagneglas o kaoset runt om. Vi hade också en sån där thailändsk eld, väldigt fint när den kom upp.. God fortsättning..

 3. Hihi planering är bra men det är sällan bilden i huvudet blir densamma i verkligheten. Själv missade jag helt tolvslaget så det blev inga raketbilder för mig heller.

  Ett riktigt Got Nytt År till dig och familjen!

 4. Åh, känner igen den där ”villervallan” som brukar uppstå runt tolvslaget..:)!!!
  Hoppas Du hade en mysig nyårshelg. God fortsättning !

 5. Vi hade bara himmelslyktor på det stället där vi firande in det nya året. De vi var hos har kennel, så det är strängeligen förbjudet med smällare där – sen att det är jakthundar de föder upp är en annan sak, men även en jakthund kan ju vara skotträdd så. <:-) Och himmelslyktorna är ju jättefina när de svävar iväg – förutsatt att de gör det!! 8-I De jag hade köpt var nästintill omöjliga att få till att lyfta…? Hade tänkt fota, men hann inte heller med på grund av att våra lyktor inte ville. De andras försvann i ett huj eftersom det var lite blåsigt. Skulle vara jättekul att fota ett riktigt fyrverkeri nån gång med stativ och hela spelet, men det har ju så attans svårt för att bli av…

  God fortsättning! :-)

Comments are closed.