Skrynklor

Jag tror inte att det finns något tråkigare än att stryka. Det tar ju aldrig slut,..och inte försvinner skrynklorna helt och hållet alltid heller.

Jag har bytt gardiner i hela huset,..ja förutom vardagsrummet för där har jag vita hissgardiner. Hur tvättar man såna egentligen, går det?…kastar man in snören och allt i maskinen. Men om man tar bort det så lär jag ju aldrig få dit det igen. Kanske ska ta dammvippan istället, eller skaka av dem lite utomhus.

Sotis verkar ju inte bry sig det minsta. Han börjar också vänja sig vid ommöbleringen vi gjort i huset…jag med.

3 thoughts on “Skrynklor

  1. Ja att stryka är inte enkelt.. Tar sån lång tid. Vi har svarta rullisar, dammsuger dem bara… Med ett hårigt munstycke. Hade nog inte vågat slänga in hissgardinerna, kan bli fiasko. Var har du köpt dem? Är de billiga o finns kvar är det enklast att bara byta ut dem… Så får du fina igen :)

  2. De enda jag vet som lyckas stryka bort alla skrynlor och inte få nya under tiden man stryker är min mamma och min mormor.. exakt vad de gör vete sjutton.. själv stryker jag så lite som jag bara kan :-P

Comments are closed.