W.I.P – Sketchpennor fram

Ikväll vässade jag sketchpennorna och har ritat av en referensbild jag hittade på nätet. Det urartade sig riktigt bra för att vara mig faktiskt. Det kan nog vara bra att lägga ifrån sig pennorna ett tag tills man får den där inspirationen. Annars innehöll kvällen gryta på spisen, innebandyträning, fika hos pappa och lägga barn. Eller ja, barnen är rätt självgående nu för tiden.

Jag hoppas jag får lite tid över snart igen och kan göra skissen klar, den ska bli mörkare…och är egentligen lite mörkare än vad bilden visar. Nu ska jag knyta mig och läsa en bok.

2 thoughts on “W.I.P – Sketchpennor fram

  1. Så duktig du är!!! Själv kan jag verkligen inte rita:-)
    Hoppas du får tid att odla ditt intresse! Du har talang du!

    Hoppas du får en fin tisdag!

    Kramar

  2. Fint!!! :-)

    Och här sitter jag och snudd på våndas inför att behöva skriva julkort. Vet inte vad det är med mej, men numera tycker jag t o m att det är svårt att skriva fint!? 8-X Teckna skulle väl inte funka för fem öre, fast att jag var ganska duktig på det när jag var yngre… Otränad är bara förnamnet! <:-)

Comments are closed.