Varma lussekatter

Självklart var kameran framme när jag och Emma bakade lussekatter igår. Det blev ett par påsar infrysta men oj vad fort dem tar slut. Jag har en jäst kvar i kylen så jag kanske ska ta fram bagarhatten en gång till innan jul. Lite pepparkakor ska vi få till också någon dag.

Det hände en rolig grej när Emma skulle bjuda sin pappa på en nybakad lussekatt.

 

 

 

Mannen låg och sov i soffan i godan ro och intet ont anande…då kom Emma och sträckte fram den varma lussekatten under näsan på honom. Jädrans vad rädd han blev!…han brände sig lite på snoken och viftade till i luften. Han sov så gott så han förstod först inte vad som hade hänt…det tog flera minuter sa han. Emma gapskrattade länge åt det.

Klicka gärna för bildspel!

One thought on “Varma lussekatter

Comments are closed.