Lite hemmafix

Idag efter jobbet åkte vi och handlade på oss lite julgrejer på rea. Halva priset, finemang! Jag har väntat på det här för jag kände att jag ville ha lite nytt att pimpa huset med. Sen att julafton nu är över för i år spelar väl ingen roll. Vi fick tag på två istappsslingor som vi har satt längs med hela huset på framsidan. Två adventsstjärnor till vardagsrummet och en ny julgransfot! Jag blev hur glad som helst när den bara stod där, en svart stor tung järnfot för halva priset! Sen hittade vi lite annat smått som julpapper och sånt.

Adventsstjärnan lyser lite för gult, jag har redigerat bort det, för min smak. Jag undrar om det är lågenergilampan 7w som ger ifrån sig det ljuset. Utanför lyser det verkligen fint med istapparna, vore ännu mysigare med en halvmeter snö utanför huset. Äsch, man kan inte få allt, särskilt inte den här vintern.

Om någon undrar så har jag fortfarande problem med hur mina kommentarer syns. De ska synas i menyn till höger också men det fungerar inte för tillfället. Däremot så går det att se era kommentarer som man ska i inlägget, så kommentera mera! Det förgyller vardan!

 

 

4 thoughts on “Lite hemmafix

 1. Nu bombar jAg dig, tror jag lyckades få en inklistring av lampalänk… Det är på lampan bredvid sängen…

  http://husnr8.blogg.se/2009/december/lime-rosa-vitt.html

  Ville också förnya mig på julsaker i år men låg inne hela tiden… Tur att jag ens fick upp lite nån dag innan jag åkte in. Den där julgransfoten låter som min.. Jag har en svart, tung gjutjärnsfot, som en hög stjärna.. Köpt på village… Var hitta du din?

 2. Ja, visst är det nu efter jul man ska shoppa loss – absolut!! :-D Särskilt julmaten har varit billig den här veckan, och sånt som kan lagras i frysen ett tag (fast kanske inte fullt så länge som till nästa jul… Ähum!) har slunkit med hem från mataffären. :-)

 3. Oj! Skickade lite för snabbt. Skulle ju passa på att önska dej ett riktigt Gott Nytt År också!!

  Hörs igen 2012!

  Kramar!! :-D

Comments are closed.