Lite hipp hipp

Det är ju alltid trevligt att bli uppmärksammad på sin födelsedag. En del vet inte ens om att det är någons födelsedag och så får man komplimanger,..som idag till exempel på jobbet. Det är en lustig nisse som brukar vilja prata med mig. Han är så glad och trevlig jämt. Vinkar genom dörrens glasruta (jag sitter med ansiktet mot dörren). Jag skulle ta hissen ner idag för att köpa lunch och ut ur hissen kommer han och när han ser mig så säger han: -det är alltid så trevligt att träffa dig!..
En annan gång fick jag en slängkyss genom rutan..

Annars har jag tillbringat min dag på Media Markt och letat efter spishäll. Inte vad jag hade lust med direkt, och tänk vilken tiiid sånt där tar, och såå tråkigt. Ingen kabel får man med, och inte sålde dem just den vi behöver heller. Så när mannen sprang in i två andra affärer och leta sladdar så slumrade jag i bilen utanför. Sen köpte han ett gäng bullar med hem. Hemma kom pappa över och fikade med glasstårta, blomma och en liten peng. Emma hade omsorgsfullt slagit in det jag beställt ur hennes jultidning i present till mig…hm ja det är ju tanken som räknas ;) Ett fint brev hade hon skrivit också där det stod grattis på 48-årsdagen mamma! …?…Det visade sig att mannen skulle vara lite lustig och plussat på 10 år!., men Emma tyckte inte det var roligt att pappa ljög om min ålder,..gullegumsan.

Till slut blev det Robinson och Parlamentet på TV, det får man inte missa.

 

One thought on “Lite hipp hipp

Comments are closed.