w.i.p tror jag

Work in progress tror jag nog att det är, för jag kan inte bestämma mig om den är klar eller om jag ska jobba mer med den. Därför får ni se den lite på sniskan. Känner ni igen den? Jag har lagt ut referensbilden tidigare. Jag skulle vilja göra den lite ”mörkare”, alltså mörk som i scary mörkt, men är rädd att jag blajar till det då. Vad tycker ni? Har ni några tips?

2 thoughts on “w.i.p tror jag

  1. Nu vet jag varför jag hellre skapar på datorn numera än på papper! För jag gillar verkligen det där med att kunna kopiera och sen testa en idé på kopian istället för på originalet. :-)

    Fast… Du kanske har tillgång till en kopieringsmaskin!? Gör isåfall en kopia och teckna vidare på den! :-D

    Önskar dej en fin helg också!! Ha det toppen! :-)

    1. Vilken bra idé, jag kan ju kopiera den på jobbet eller hos pappa för han har en kopiator. Synd bara om jag blir nöjd sedan och ska göra om det på originalet. Öva öva övaaa…
      Trevlig helg på dig med!

Comments are closed.