5 backar läsk

Status just nu är att mannen hjälper 6:orna ställa iordning inför discot som börjar snart. Han har tagit med 5 backar läsk som vi fick i uppgift att fixa. Det är disco för klass 1,2,3 fram till kl 20, efter det 4,5,6 fram till 23. Emma klämde fram en liten fråga igår helt apropå:

-mamma har jag några glittriga tights?…
-men hallå där, vilken planet kom du ifrån?,…tänkte jag.

Emma brukar inte använda tights så ofta. Men nu ville hon väl klä upp sig antar jag, eller sett någon annan ha såna. Men några glittriga tights finns det inte i hennes klädlådor i alla fall. Hon valde ett par andra tights, jeansshorts och ett linne som glittrar lite istället. Det mesta av hennes kläder är som nytt, för hon går oftast i sin innebandyoverall och jeans. Vad göra vad göra?…inget, det är ju hon som ska trivas.

William vet jag inte riktigt vad han har på sig för han drog innan jag kom hem. Men jag tror det blev en munkjacka jag fick hem från H&M igår. En munkjacka som jag beställde i vit/svart, …men den var allt annat än det, den var ju blårödsvart. Den fick duga ändå. Hur som helst så ska jag nu ta mig ner dit och kolla läget.

One thought on “5 backar läsk

  1. Jag känner igen det där. Min dotter gick i mysbrallor mest jämt men det går över. Nu är det oftast tighta jeans, top och converse. (Tack och lov)

Comments are closed.