Obloggade bilder och tankar till anhöriga

Plommonträd

Jag har en del innebandybilder att gå igenom från DM i helgen som var, men det går trööögt att redigera nu. Jag känner ingen ork till något, förvirrad och trögtänkt. Istället får ni se en bild tagen tidigare som legat i min mapp ”ej bloggade bilder”. Bilderna i den mappen är redigerade men ej publicerade med andra ord. Jag har märkt att det är bra att ha en del bilder färdiga, bara att lägga in i ett inlägg…om de nu passar. Idag valde jag den här som jag inte visat. Vårt frusna plommonträd i tidiga maj. Skenet bakifrån blev fint tycker jag. Jag undrar när vi får se snön?…jag hoppas den kommer snart och att vi slipper den i början av maj nästa år.

Jag har kommit av mig lite i fotograferingen. Dagarna går så fort och det känns som att jag inte hänger med riktigt. Idag är det en sorlig dag då en farbror till mig gått bort. Tänker på han och hans anhöriga. På min pappa som vi hälsade på ikväll för att prata lite. Det blir ett kort inlägg ikväll och jag önskar alla en trevlig kväll, och ta hand om er. Nu ska jag gosa lite med katten framför brasan.

4 thoughts on “Obloggade bilder och tankar till anhöriga

  1. Ibland får man lov att ”vila” sig i form lite…att titta tillbaka och reflektera över bilder och minnen från förr är en styrka…hoppas ni har det riktigt goosigt, du och katten.

  2. Så tråkigt med din farbror. :-( Både november och död – inte alls konstigt om du känner dej lite off! Skumrask och mörker är ju inte heller de bästa förutsättningarna för fotografering, precis… <:-I Men hoppas du kommer ut lite med kameran i helgen – det kan säkert pigga upp lite! :-)

    Ha det fint!!!

Comments are closed.