Vintern knackar på

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, känner mig lite uttömd efter en hektisk helg med lite fix hemma. Fixet som blir som en rullande oändlighetsspiral av grejsimojs som måste ordnas med. Och så kylan utomhus som kryper in i skinnet,..brr!

Vi har varit vid en crossbana och tittat på crosstävling igen, då Williams kompis var med i finalen men fick bryta efter att ha slagit i magen. Vi var också på innebandymatch med William. Sen fick vi främmande och vi bjöd på middag och cupcakes.

Idag har vi fortsatt röja hemma och fixa iordning diverse skrymslen som behöver röjas. Williams garderobsdörrar har fått ett lager magnetfärg till på sig. Jösses, det projektet startade vi för lääänge sedan, katastrofalt dåligt att vi inte avslutat det. Hoppas inte arga snickarn kommer på oss,..han var ruggigt arg på tv:n ikväll.

Emma har sytt, sytt och sytt. Hon sydde värmevetekuddar, en till sig själv som kompisen Sanja hjälpte henne med igår och idag sydde hon två sådana till morfar som köpte dem för 30 kr. Jag åkte med barnens morfar på en loppissväng idag, men hittade inget. Fick med mig en ljung och en kålblomma hem i alla fall. I rabatten på baksidan har de gula solhattarna blommat ut. Fotot är taget för ett par veckor sedan och i förgrunden ses japanskt gräs.

6 thoughts on “Vintern knackar på

 1. Ja, dessa projekt. Hade själv en helg med röj.. hela förrådet röjdes o sen sattes trädgårdsmöbler in + så åkte en del upp på vinden. Sen fortsatte jag hemma… kändes nästan lite sjukligt att utsätta mig för det på en helg… ensam med 3 kids o en man som var på basket-turnering. Vågar jag ens säga att frysen frostades av på lördagskvällen.. ja, nästan lite sjukligt pedantisk helg :)
  Synd att du inte hittade nått på loppisen… det är så kul när man väl hittar sitt fynd o kommer hem med nått nytt att pyssla med :)

 2. Åh, värmekuddar låter precis rätt nu!! Man skulle ha en jättestor, som man kunde vira in hela sej själv i… :-)

  SMHI lovade en fin vecka nu – men det enda som kan tillföras ”positiv väderlek” är att det faktiskt inte har regnat nåt (än) idag. Men grått och rått och allmänt småkallt och ruggigt är det. Blärk!

  Men jag har förstås inte kunnat låta bli att vara lite i gömslet och smyga på småfåglarna med kameran. Med ISO:t uppskruvat till 1600 så funkade det – det ÄR verkligen skumt väder idag, som sagt… <:-)

 3. Oj..du har haft en hektisk helg ser jag:-)
  Ibland är det svårt att hinna med allt. I know!
  Hoppas du har det lite lugnare nu då…
  Ha en fin tisdag!

  Kramar

 4. Wao vilken kreativ familj! Här får vi liksom inget gjort alls på helgerna längre, vi bara latar oss =)

  Kan vara skönt det med ibland förstås.

  Kram

 5. Svar på lilla frågan :)
  Lisa: Har heller inget glas. Skulle ta hårdplast som ”ruta” först med det blänkte så konstigt bara + så är teckningen målad med vattenfärg å pappret buktar ut. Blev tusen ggr charmigare när teckningen stack ut.. så hoppa glas o kör au natural :)

 6. Camilla-Jag längtar efter nästa loppisfynd, och tack för tips om ramarna!

  AnnaKK-Vädret är fortfarande ruggigt. Kul med ditt fotogömsle :)

  Cecce-Hektiskt in deeed :) Kanske därför jag inte bloggar så mycket den här veckan. Segt än.

  Odd brown bird-Ja och ibland blir det så där, för att sedan en annan helg inte hända något alls. Men ibland behövs det som sagt.

Comments are closed.